Afbraakwerken

Wilt u een schuur, tuinhuis of deel van uw woning afbreken? Dan is het altijd aangeraden professionele hulp in te schakelen. Bij een afbraak komt namelijk heel wat kijken, zowel wat betreft de veiligheid, alsook de afbraak zelf. Want u wilt toch niet dat uw volledige woning in elkaar stort?

Neem geen risico en kies een professional voor al uw afbraakwerken!

Voor afbraakwerken in Lille kunt u steeds rekenen op de professionele aanpak van Matthys Kevin bvba. Wij breken alles af; van tuinhuizen tot woningen en kleine appartementsgebouwen. Ons ervaren team beschikt over heel wat ervaring en de juiste materialen om alle afbraakwerken op een veilige en correcte manier te laten verlopen.

Naast de afbraakwerken zorgen wij uiteraard ook voor eigen containers voor de afvoer van het bouwafval. En ook de grond- en graafwerken, zoals het afzeven van de grond, kan door ons uitgevoerd worden. Zo ligt het terrein er opnieuw gebruiksklaar bij.

Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan!

Geïnteresseerd in onze diensten? Vraag dan zeker een gratis en vrijblijvende offerte aan!Hebt u vragen of wenst u meer informatie?Neem dan contact op via de contactpagina.Wij helpen u dan graag verder.

Clikc+